Salgs- og leveringsbetingelser


Generelt

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb foretaget via VisitHven.dk
Ved bestilling accepterer du disse betingelser. En bindende købsaftale er først indgået, når vi har bekræftet din bestilling.


Leverance

Levering af digitale produkter sker umiddelbart efter den bekræftede betaling. Du vil modtage en e-mail med adgang til det købte produkt.


Betaling

Betaling kan ske via de tilgængelige betalingsmetoder, hvilket er [angiv betalingsmetoder / alle korttyper mv]. Alle priser er i DKK inklusiv moms for momspligtige ydelser.


Behandling af bestillinger

Når din bestilling er modtaget, sender vi en bekræftelse til din e-mailadresse. Din bestilling vil blive behandlet hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling i tilfælde af fejl i kapacitet eller pris.


Fortrydelsesret

Billetter, der er købt omline via vores hjemmeside kan ikke refunderes .


Klageadgang

Hvis du vil indgive en klage over dit køb, skal du kontakte vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, hvis betingelserne herfor er opfyldt.


Alternative tvistløsning

I tilfælde af tvist har du mulighed for at benytte EU-kommissionens online klageportal. Dette er særligt relevant, hvis du er forbruger bosiddende i et andet EU-land. Klagen indgives på http://ec.europa.eu/odr.


Betingelser for returnering

Garanti og reklamation

Hvis du oplever fejl eller mangler ved det købte produkt, bedes du kontakte vores kundeservice. Vores billetsalg er dog ikke omfattet af reklamationsret.


Behandling af kortoplysninger

Betalinger på VisitHven.dk håndteres sikkert af ePay (https://epay.dk), en betalingstjeneste, der sikrer, at dine kortoplysninger opbevares sikkert og krypteret.

Forretnings- og kontaktoplysninger

Virksomhedsoplysninger

Dagligt navn: Minicruisedenmark
Juridisk navn: MarCore Shipping
CVR-nummer: 27512011
Land: Danmark


Kontaktinformation
Postadresse: Strandhuse 50; 5700 Svendborg
Telefonnummer: +45 23641933
E-mail: kundeservice@visithven.dk eller nfo@minicruisedenmark.dk